Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Как да ....?

Как да прехвърля данни за платежните от РПВ в Платежни?

1. При работа с ведомостта трябва да попълните всички данни на фирмата, както и банковите сметки на съответната ТД на НАП, към която ще превеждате дължимите суми. Това става от менюто TROX РПВ -> Данни за фирмата

2. При попълване на данните има автоматична проверка за коректността на банковите сметки

3. След като данните са запазени, трябва да обработите ведомостта като въведете всички служители и данните за съответния месец. Ако във ведомостта има самоосигуряващи се лица, трябва да въведете ЕГН за тях, тъй като дължимите суми се превеждат по ЕГН.

4. След като всички данни са въведени може да отидете на шийт Платежни където информацията ще се генерира. Трябва да съхраните ведомостта и да я затворите.

5. Отворете приложението Платежни и натиснете бутона за Платежни нареждания към бюджета. След това от бутона Данни от РПВ отворете ведомстта, която съхраните в предходната стъпка. Така данните автоматично ще се прехвърлят тук.

6. При успешно прехвърляне на данните в списъка с платежни ще се появят и тези от ведовостта.

7. В случай че желаете да принтирате всички платежни наведнъж, може да използвате опцията (отметката) долу Принтиране на документи, което ще ви позволи да въведете датата на подаване и периодът, да който се отнасят осигуровките.

В случай, че имате въпроси, не се колебайте да пишете на имейла или във фейсбук групата.

Приятна работа.